Detachering

Detachering

Arbeidsomstandigheden, Veiligheid & Voorbereiding
Arbeidsomstandigheden en de veiligheid van onze uitzendkrachten staan bij ons hoog in het vaandel.
Daarom informeren we onze mensen van tevoren over het bedrijf waar ze gaan werken. Zo voorkomen we verrassingen en hoeft u nieuwkomers veel minder uit te leggen.
Als hulpmiddel gebruiken we een richtlijnenformulier, waarop we samen met u belangrijke zaken zoals regels, procedures, kledingvoorschriften, roken, werktijden en pauzes vastleggen.
We nemen deze richtlijnen met iedere nieuwe kracht door en laten het formulier ter bevestiging ondertekenen.

Onze Kwaliteitsgarantie
Akksa Personeelsdiensten doet er alles aan om de kwaliteit van de uitzendkrachten te waarborgen. Toch kan het zo zijn dat al binnen één dag aantoonbaar is dat een persoon niet voldoet aan de vereiste normen. In dat geval komen wij u tegemoet!
We brengen de gewerkte uren met een maximum van acht uur zonder opslag in rekening en factureren alleen het vastgestelde bruto uurloon en de bijbehorende loongebonden kosten.
En we zorgen er natuurlijk ook voor dat u zo snel mogelijk over een goede vervanger beschikt.

Geen kosten bij Ziekte
Ook op financieel gebied biedt Akksa Payroll u zekerheid en duidelijkheid: Voor iedere payrollmedewerker verzorgen wij de complete salarisadministratie. U hebt geen kosten bij ziekte van een medewerker. Ziekteverzuim heeft geen gevolgen voor uw verzekeringspremies.
U hebt te allen tijde overzicht en controle over de personeelskosten. U kunt snel én kosteloos afscheid nemen van werknemers.